Társoldalunk:

Az orosz ketrecharcos úgy érzi, csak piálásban tudná legyőzni Tysont

2020.05.14. 19:36

Az orosz ketrecharcos legenda, Oleg Taktarov úgy érzi, semmi esélye sem lenne egy bokszmeccsen a visszatérő Mike Tyson ellen, de poháremelgetésben le tudná győzni Iron Mike-ot.

A napokban óriási vihart kavart a bokszlegenda Mike Tyson videója, amelyben pontkesztyűzés közben látható, majd kijelentette, hogy visszatér. Ezt követően megindultak a találgatások, hogy ki lehetne méltó ellenfele az 53 éves amerikainak. A korábbi nehézsúlyú világbajnok, az 57 éves Evander Holyfield is a visszatérésén dolgozik, és elmondta, hogy nem lenne ellenére egy Tyson elleni harmadik összecsapás. 

Oleg Taktarov nem szívesen bokszolna Mike TysonnalForrás: Sputnik via AFP/Kirill Kallinikov

Az orosz MMA-rajongók azonban úgy gondolják, hogy Oleg Taktarov lenne a legideálisabb ellenfél Tysonnak. Az "Orosz Medvének" becézett legendás harcos ugyan egy évvel fiatalabb, mint Tyson, de elmondása szerint nem az évek döntenek, hanem a felkészültség.

Hallottam én is a feltételezésről, hogy kiállnék ellene a ringben. De valószínűleg azoknak van igazuk, akik azt hiszik, hogy Tyson már az első menetben kiütne. Megnéztem újrakezdése videóit, és azt kell mondanom, hogy kemény és gyors. Egy vonatkozásban állnám a harcot ellene: a poháremelgetésben" - mondta a Sport24-nek Taktarov, aki az utóbbi években orosz sörök reklámozásával tűnt ki, és maga is szívesen fogyaszt alkoholt.

Oleg Taktarov Carla Guginóval a Törvény gyilkos című filbenForrás: AFP

Taktarov egyébként hasonló pályát futott be, mint Tyson. Pályafutása csúcsán kezdett színészkedni, többnyire rosszfiúkat alakított, aki mindig a rövidebbet húzta. Forgatott együtt Robert De Niróval és Al Pacinóval is.