Vágólapra másolva!
A Michael Jordan és a Chicago Bulls életét bemutató The Last Dance című sorozat tökéletes ürügy volt ahhoz, hogy újra összehozza a '90-es évek NBA-sztárjait. A vendégek között több All-Star- és Dream Team-tag is volt, név szerint David Robinson, Karl Malone, John Stockton, Grant Hill, Reggie Miller, Muggsy Bogues, Clyde Drexler, Dell Curry, Dominique Wilkins, Mitch Richmond, Dikembe Mutombo, Charles Barkley, Gary Payton, Robert Horry, Tim Hardaway, Patrick Ewing, Shaquille O'Neal, Glen Rice, Shawn Kemp és Detlef Schrempf. A Bullst Ron Harper képviselte a meetingen. A beszélgetés házigazdája (amely a sorozat utolsó két részének premierje előtt zajlott) a The Last Dance-ben többször is felbukkanó egykori NBC-s riporter, Ahmad Rashad volt.

A beszélgetés legemlékezetesebb jelenete az volt, amikor Rashad John Stocktont arról kérdezte, hogy a mai játékosok közül ki az, aki leginkább magára emlékezteti. Az NBA gólpassz és labdaszerzési örökranglistájának vezetője pedig faarccal rávágta, hogy Giannis Antetokounmpo, mire az egész chatszoba hangos nevetésben tört ki. Stockton alig 185 centi magas, és a legkevésbé sem nézett ki úgy soha, mint egy kosárlabdázó, míg a Görög Szörny 211 centi és 110 kiló tiszta izom, emellett a játékstílusuk sem igazán egyezik meg.

Shaquille O'Neal is egy vicces vallomással tette színessé a "találkozót". A legendás center elmondta, hogy évekkel ezelőtt ő találta ki azt a pletykát, miszerint kiskorában David Robinson egyszer nem adott neki autogramot, és ezt használta a Spurs középjátékosa ellen személyes motivációnak.