Tyson 20 millió dollárt kap, ha kiáll harcolni a Baltás gyilkossal

BOXING-TYSON BOXING-TYSON Horizontal
Heavyweight boxer Mike Tyson (R) lands a punch to the nose of opponent Buster Mathis Jr. during the second round just before knocking him out in the third at the Spectrum in Philadelphia 16 December. AFP PHOTO Timothy A. CLARY (Photo by TIMOTHY A. CLARY / AFP)
Vágólapra másolva!
Mike Tyson, korábbi nehézsúlyú bokszvilágbajnok rendesen felkavarta az állóvizet, amikor május elején bejelentette visszatérését. Az 53 éves bokszlegendát szinte minden nap összehozzák egy nagy névvel – az Evander Holyfield elleni harmadik meccse a legvalószínűbb –, most azonban kapott egy konkrét ajánlatot is: 20 millió dollárért léphet ketrecbe a „Baltás gyilkosnak" becézett brazil MMA-legendával.

Ahogy azt korábban jeleztük, Evander Holyfield hivatalosan is jelezte, hogy beleegyezik egy Mike Tyson elleni mérkőzésbe, amely a két korábbi profi nehézsúlyú bokszvilágbajnok harmadik összecsapása lesz.

Azonban érkezett egy 20 millió dollárral kecsegtető ajánlat Tysonnak a pusztakezes harcosok világából is.

A pusztakezes, vagyis a kesztyű nélküli boksz egyik legismertebb szervezetének, a BKFC-nek az elnöke, David Feldman több mint 20 millió dollárt garantáló szerződést kínált fel az ex-bajnoknak, ha megküzd az MMA, a ketrecharc egyik kiválóságával, a 43 éves brazil Wanderlei Silvával.

Wanderlei Silva sem járna rosszul a Tyson elleni meccsel Forrás: AFP/2018 Getty Images/Dave Kotinsky

A "Baltás gyilkosnak" becézett korábbi közép- és félnehézsúlyú bajnoknak Feldman 10 milliós fellépti díjat ígér - írta az MMA Fighting.