Evander Holyfield kész megküzdeni Mike Tysonnal

Mike Tyson poses Champs screening Village East Cinema New York City New  York USA United States Evander Holyfield SQUARE FORMAT
NEW YORK, NY - MARCH 12: Evander Holyfield (L) and Mike Tyson pose during the screening of 'Champs' at Village East Cinema on March 12, 2015 in New York City, United States. Bilgin Sasmaz / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Evander Holyfield hiavtalosan is jelezte, hogy beleegyezik egy Mike Tyson elleni mérkőzésbe, amely a két korábbi profi nehézsúlyú bokszvilágbajnok harmadik összecsapása lesz.

Az 57 éves Holyfield és az 53 éves Tyson 1995-ben és 1996-ban vívott egymással két emlékezetes vb-címmérkőzést, melyeket egyaránt előbbi nyerte, az elsőt kiütéssel, a másodikat leléptetéssel, miután Tyson kiharapott egy darabot a füléből.

A harmadik összecsapás lehetősége azt követően merült fel, hogy a 2005-ben visszavonult Tyson videókat posztolt közösségi oldalán, melyeken edzés közben látható, a második bejátszás végén pedig kijelentette, hogy "visszatért". Ezt követően több önként jelentkező is akadt ellenfélnek, ám a legvalószínűbbnek egy Holyfield elleni jótékonysági meccs tűnik.

A visszatérésére a korábbi félnehézsúlyú világbajnokkal, Antonio Tarverrel, illetve a királykategóriában sokáig egyeduralkodó, a boksztól három éve visszavonult ukrán Volodimir Klicskóval készülő Holyfield most a BBC-nek adott interjúban mondta el, hogy hajlandó Tyson feltételei alapján újra megküzdeni egykori riválisával.