NBA: koronavírusos a Houston Rockets sztárja

Oklahoma City Thunder v Houston Rockets GettyImageRank2 SPORT BASKETBALL nba
HOUSTON, TEXAS - OCTOBER 28: Russell Westbrook #0 of the Houston Rockets during a break in play against the Oklahoma City Thunder at Toyota Center on October 28, 2019 in Houston, Texas.NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Bob Levey/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Houston Rocketsben kosárlabdázó Russell Westbrook pozitív koronavírus-tesztet adott és egyelőre nem utazott el csapatával Orlandóba az észak-amerikai profiliga (NBA) július végén kezdődő folytatására.

A 2017-es alapszakasz legértékesebb játékosának megválasztott irányító maga közölte csapata elutazása előtt, hogy megfertőződött.

"Jól érzem magam, karanténban vagyok, és alig várom, hogy amint lehet, csatlakozhassak a társaimhoz Orlandóban" - írta közösségi oldalán a 31 éves játékos.

Russell Westbrook pozitív koronavírus-tesztet adott Forrás: AFP/2019 Getty Images/Bob Levey

A kilencszeres All Star-válogatott Westbrook csapata egyik legjobbjaként 27,5 pontot átlagolt eddig az idényben, a Rockets a nyugati főcsoport hatodik helyéről várja a július 31-i folytatást, amikor a Dallas Mavericksszel találkozik.

Az NBA a tervek szerint a floridai Disney Worldben folytatódik a már rájátszásba jutott, vagy oda eséllyel pályázó 22 csapat részvételével. Minden gárda nyolc mérkőzést játszik még az alapszakaszból, ezt követően indul a rájátszás.