Hasmenése volt a UFC-harcosnak, de nem tudta hogy már adásban van - videó

UFC 247 Jones v Reyes: Weigh-Ins GettyImageRank2 SPORT MARTIAL ARTS
HOUSTON, TEXAS - FEBRUARY 07: Derrick Lewis yells on the scale during the UFC 247 ceremonial weigh-in at Toyota Center on February 07, 2020 in Houston, Texas. Ronald Martinez/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Szombaton a szokásos Fight Night néven rendezett újabb gálát a vezető ketrecharcos szervezet, a UFC, ami egy óriási K.O. mellett egy nem hétköznapi tévés bakiról is emlékezetes marad.

Egészen elképesztő, de már a 74. MMA-mérkőzésén lépett ketrecbe a 43 éves veterán orosz Alekszej Olejnyik, akinek ezúttal az amerikai Derrick Lewis volt az ellenfele. A "Fekete Szörnyeteg" névre hallgató Lewis azonban túl nagy falat volt Olejnyiknek, aki a második menet elején egy óriási jobbhorog után padlóra került, és már ott is maradt:

Lewis, aki nem tartozik a szervezet legnagyobb sztárjai közé – pedig a 24-7-es mérlege kimondottan jó –, ezzel a K.O.-val rekorder lett: ő az egyetlen nehézsúlyú harcos a UFC történetében, aki 11 mérkőzést zárt le idő előtt. Két olyan legendát előzött meg, mint a brazil Junior Dos Santos, és az amerikai Cain Velasquez:

És ezzel még nem volt vége az estének, mert Lewis tartogatott még egy bombát, amiről jobb lett volna, ha nem értesülnek a gálát tévén követő százezrek. Miután nem tudta, hogy adásban van, az őt megszólító riporter felé ez volt az első válasza: "Sz@rnom kell, tesó." Aztán szóltak neki, hogy más is hallja, hogy hívja a természet, szóval jó lenne, ha inkább a meccséről beszélne: