Rákos az NFL egyik legjobb edzője

Ron Rivera
NEW ORLEANS, LOUISIANA - NOVEMBER 24: Head coach Ron Rivera of the Carolina Panthers reacts against the New Orleans Saints during the first quarter in the game at Mercedes Benz Superdome on November 24, 2019 in New Orleans, Louisiana. Sean Gardner/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Laphámsejtes rákot diagnosztizáltak Ron Riveránál, a tengerentúli amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Washington Football Team vezetőedzőjénél.

A beszámoló szerint a szakembernél - akinek a mostani lesz az első idénye a csapat kispadján - korai stádiumban sikerült megállapítani a betegséget, így jó esélye van a gyógyulásra.

"Rivera konzultált az orvosokkal, onkológusokkal, az ő tanácsaiknak megfelelően kezdik meg a kezelést. Vezetőedzőnk folytatja a megkezdett munkát, de előkészítünk egy B tervet is arra az esetre, ha pihenőre lenne szüksége"

- áll a csapat által kiadott közleményben.

Ron Rivera Forrás: AFP/2019 Getty Images/Sean Gardner

Az 58 éves Riverát kétszer választották meg az Év edzőjének az NFL-ben, a washingtoni együttest január óta irányítja, korábban kilenc idényen át a Carolina Pantherst vezette, amellyel 2015-ben Super Bowlba jutott.