Úgy fújt szabálytalanságot a bíró, hogy a maszk a szemét takarta - kép

Indianapolis Colts v Jacksonville Jaguars SPORT nfl AMERICAN FOOTBALL
JACKSONVILLE, FLORIDA - SEPTEMBER 13: A referee as seen wearing mask during the game between the Jacksonville Jaguars and the Indianapolis Colts at TIAA Bank Field on September 13, 2020 in Jacksonville, Florida. Sam Greenwood/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Nemzeti Futball Liga második fordulójának nyitómérkőzésén a Cleveland Browns hazai pályán 35-30-ra legyőzte a Cincinnati Bengalst. A nem túl izgalmas, rangadónak semmiképp sem nevezhető párosítás azonban így is emlékezetes marad, köszönhetően az egyik játékvezetőnek.

Joe Burrow, a Bengals újonc irányítója hiába állított fel rekordot azzal, hogy 37 jó passza volt (ennyi még egyetlen elsőéves irányítónak sem jött össze korábban), a Browns végig kontrollálta a meccset, köszönhetően két futójának, Nick Chubbnak (124 futott yard, 2 futott touchdown) és Kareem Huntnak (86 futott yard, egy futott és egy elkapott TD).

De mégsem ők voltak a főszereplők, a showt ugyanis az egyik játékvezető vitte el. Néhány tévénéző ugyanis látta, hogy a koronavírus-járvány elleni védekezés céljából hordott maszkot a bíró a szemére húzta.

Ezek után bárki jogosan mondhatja, hogy a bírók vaktában fújnak be mindenféle ostobaságot, hiszen most is "vakon" repült a sárga zászló.