Társoldalunk:

Pozitív koronavírustesztek miatt bezárták a Titans létesítményeit

2020.09.29. 17:31

Pozitív koronavírustesztek miatt szombatig bezárták az észak-amerikai amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Tennessee Titans létesítményeit.

Az ESPN kedd délutáni híradása szerint három játékos és öt stábtag adott pozitív mintát, a csapat pedig a teszteredmények ismeretében azonnal beszüntette a személyes kontakttal járó találkozókat, így az edzéseket is.

A Titans múlt vasárnapi ellenfelénél, a Minnesota Vikingsnál is volt három pozitív eset, a hírek szerint náluk is azonnal beszüntették a közös gyakorlásokat.

Követjük a járványügyi és a ligaprotokollt, egyelőre várjuk a pozitív tesztekről a megerősítést" - áll a Titans kiadott közleményében.

Derrick Henry és a támadó koordinátor Arthur Smith ünneplik a Minnesota elleni győzelmetForrás: AFP/2020 Getty Images/Stephen Maturen

A szezont remekül kezdő Tennessee vasárnap a pozitív esetek miatt két edzőjét nélkülözte a Minnesota elleni összecsapáson, korábban pedig egy támadófalembert, Isiah Wilsont különítették el a többiektől, a tervek szerint ő a héten tért volna vissza a csapatba.

Arról egyelőre nincs döntés, hogy a megrendezik-e vasárnap a Titans Pittsburgh Steelers elleni hazai rangadóját. Mindkét csapat veretlen, egyaránt három győzelemmel kezdte a szezont.