Családi vita miatt vadul összeverekedett a pályán két NFL-sztár - videó

New York Giants v Los Angeles Rams GettyImageRank2 Color Image HORIZONTAL SPORT nfl AMERICAN FOOTBALL
INGLEWOOD, CALIFORNIA - OCTOBER 04: Jalen Ramsey #20 of the Los Angeles Rams tackles Golden Tate #15 of the New York Giants during the second half at SoFi Stadium on October 04, 2020 in Inglewood, California. Katelyn Mulcahy/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Látványos tömegverekedés zárta le vasárnap este a New York Giants–Los Angeles Rams  mérkőzést a profi amerikaifoci-ligában (NFL), miután a Rams védője, Jalen Ramsey és a Giants elkapója, Golden Tate egymásnak esett a lefújás után. 

A verekedés két játékos, a Giants elkapója, Golden Tate és a Rams cornerbackje, Jalen Ramsey akciójából fejlődött ki. A két játékosnak már a meccsen is volt találkozója, és látszott, hogy Ramsey nem csak szimplán szerelni akarta Tate-et, hanem bele akarta döngölni a földbe az elkapót.

Majd a lefújás után újra megtalálták egymást, ekkor már kötetlenebb formában.

A bunyó pedig azért robbant ki, mert Tate megorrolt Ramsey-re, aki két közös gyerek után tavaly szakított Breanna Tate-tel, Golden Tate húgával, most pedig nem átall egy Las Vegas-i táncosnővel randizgatni.

A fiúk már a meccs előtt is megtalálták egymást, de míg Tate azt állította, hogy ugyan zavarja Ramsey tiszteletlensége, amit a húga irányába tanúsít, de nem akar túl nagy feneket keríteni a dolognak, addig a Rams védője kimondottan rossznéven vette, hogy egyesek megpróbálnak beleszólni az ő magánéletébe.

Ramsey-nek van már a rovásán, és nem ő liga legnépszerűbb játékosa. 2017-ben képes volt ugyancsak verekedésig provokálni a Cincinnati Bengals halvérű elkapóját, AJ Greent, a következő szezonban pedig a Buffalo Bills frissen draftolt fiatal irányítóját, Josh Allant pécézte ki magának, akit mindenféle "tehetségtelen hulladék"-nak elmondott minden létező fórumon.