Elképesztő futással mentette meg csapatát a touchdowntól a Seahawks játékosa - videó

Seattle Seahawks v Arizona Cardinals GettyImageRank2 SPORT nfl AMERICAN FOOTBALL
GLENDALE, ARIZONA - OCTOBER 25: Wide receiver DK Metcalf #14 of the Seattle Seahawks runs with the football after a reception ahead of linebacker Dennis Gardeck #45 of the Arizona Cardinals during the second 2half of the NFL game at State Farm Stadium on October 25, 2020 in Glendale, Arizona. The play was called back from a offensive holding penalty. Christian Petersen/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Óriási mentést mutatott be DK Metcalf, a  Seattle Seahawks elkapója, miután Russell Wilson elpasszolta a labdát az Arizona Cardinals ellen.

Budda Baker fülelte le Wilson passzát a saját célterületénél, majd szinte zavartalanul futott a biztosnak tűnő touchdown felé, de DK Metcalf elképesztő sprintet vágott ki és elérte Bakert.

A videón látszik, hogy Metcalf két saját csapattársát is lefutja, majd Baker kétszer is visszapillant, mert nem hiszi el, hogy a Seahawks elkapója ott van mellette.

Metcalf a mérések szerint majdnem 37 kilométer/órával futott, de a csapata így sem menekült meg a vereségtől, hosszabbítás után 37-34-re nyert a Cardinals.