Hét játékos is karanténba került az egyik NFL-csapatnál

Cincinnati Bengals v Baltimore Ravens GettyImageRank2 Color Image HORIZONTAL nfl SPORT FOOTBALL AMERICAN FOOTBALL
BALTIMORE, MD - OCTOBER 11: Marlon Humphrey #44 of the Baltimore Ravens celebrates with Marcus Gilchrist #33 after a play against the Cincinnati Bengals during the second half at M&T Bank Stadium on October 11, 2020 in Baltimore, Maryland. Scott Taetsch/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A profi amerikaifutball-ligában szereplő Baltimore Ravens hét játékosa karanténba került, miután a csapat egyik védője megfertőződött a koronavírussal.

A hétfői ellenőrzések során Marlon Humphrey-ról derült ki, hogy elkapta a vírust, a gárda pedig a szabályoknak megfelelően minden olyan csapattársát karanténra kötelezte, aki szoros kapcsolatban volt vele. Az elkülönített játékosok mindegyike a védelmet erősíti.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Statement from the Ravens:

Baltimore Ravens (@ravens) által megosztott bejegyzés,

Az NFL szeptemberi rajtja óta számos koronavírusos esetet regisztráltak a csapatoknál. A liga kedden bejelentette, hogy tovább fogja szigorítani a biztonsági előírásokat, az együtteseket pedig arra szólította fel, hogy az eddigieknél is vegyék komolyabban a maszkviselésre és a távolságtartásra vonatkozó rendelkezéseket.