Társoldalunk:

Keddre halasztották a Steelers-Ravens csoportrangadót az NFL-ben

2020.11.28. 08:53

A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) másodjára is elhalasztotta az eredetileg csütörtökre kiírt Pittsburgh Steelers-Baltimore Ravens csoportrangadót, amelyet így kedden rendeznek meg.

A 12. játékhét találkozót először vasárnapra csúsztatták a vendégcsapat koronavírusos megbetegedései miatt, azonban mivel sorozatban ötödik napja van új fertőzött az együttesben, további két nappal későbbre tették az összecsapás időpontját. Mostanra több mint tíz játékos produkált pozitív koronavírus-tesztet, köztük a gárda irányítója, Lamar Jackson, akit az előző idény legértékesebb játékosának választottak.

A halasztás miatt a következő, 13. játékhét menetrendjét is módosítani kellett, mivel a Ravens eredetileg jövő csütörtökön a Dallas Cowboys együttesét fogadta volna, ezt a találkozót pedig négy nappal eltolva hétfőre csúsztatták.

A Baltimore teljesítménye a jó szezonkezdés után visszaesett, hat győzelemmel és négy vereséggel áll, így jelen állás szerint nem jutna rájátszásba, a Pittsburgh pedig a mezőny egyetlen veretlen csapata.