Visszavonult minden idők egyik legjobb pankrátora - videó

WWE SummerSlam 2015 GettyImageRank3 HORIZONTAL USA New York City Arts Culture and Entertainment Celebrities 2015 Brock Lesnar The Undertaker BATTLE Barclays Center - Brooklyn PersonalitySubmit FeedRouted_NorthAmerica WWE SummerSlam 2015
NEW YORK, NY - AUGUST 23: Brock Lesnar and The Undertaker battle it out at the WWE SummerSlam 2015 at Barclays Center of Brooklyn on August 23, 2015 in New York City. JP Yim/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Mark William Calaway, vagy, ahogy az Egyesült Államokban és a világon a pankrációt kedvelők körében ismert, The Undertaker, november utolsó hetében bejelentette a visszavonulását.

Az 55 éves sportember, a WWE (amerikai pankrátor szervezet) egyik legnagyobb sztárjaként vonult nyugdíjba. A hihetetlen fizikai paraméterekkel megáldott, 208 cm magas és 136 kg-os Calaway 30 évig szerepelt a profik között.

A közönség szinte kivétel nélkül odavolt az általa felvett, „halott ember" karakterért, nem is csoda, hogy Calaway is szerepelt korábban azon az amerikai pankrátor gálán, amelyet több mint 100 000 néző láthatott élőben a helyszínről.

„Most, eljött az én időm. Eljött az időm, hogy hagyjam a The Undertakert (ez volt a karakterének a neve – a szerk.) békében nyugodni." – ezekkel a szavakkal zárt egy nem mindennapi pályafutást Calaway a koronavírus-járvány miatt zárt ajtók mögött rendezett eseményen.