Óriási bajba került a koronavírus miatt az egyik NFL-csapat

Denver Broncos v New York Jets GettyImageRank3 SPORT nfl AMERICAN FOOTBALL
EAST RUTHERFORD, NEW JERSEY - OCTOBER 01: Jeff Driskel #9 of the Denver Broncos runs against the New York Jets during the second quarter at MetLife Stadium on October 01, 2020 in East Rutherford, New Jersey. Elsa/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Magyar idő szerint vasárnap este játszik egymással a Denver Broncos és a New Orleans Saints a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL). A denveri klub azonban a koronavírus miatt nem számíthat egyik irányítójára sem a meccsen.

Még csütörtökön derült ki, hogy a csapat egyik irányítója (QB), Jeff Driskel koronavírusos lett. Ez már önmagában is elég nagy baj lett volna a klubnak, azonban emiatt a többi irányító, mint magas kockázattal bíró közeli kontaktszemélyek is egyéni karanténba kerültek.

Tehát Driskel mellett nem jöhet szóba a meccsen vasárnap este irányítóként Drew Lock, Brett Rypien és Blake Bortles.

A nagy kérdés így az lesz a mérkőzésen, hogy vajon ki lesz a QB ezek után. Képbe kerülhet Kendall Hinton, aki a tartalék csapatban elkapó, és aki a főiskolai évei alatt irányítóként játszott. De ott lehet még vészmegoldásnak a futójátékos, Royce Freeman is. Este kiderül, hogy végül ki lesz a beugró a fontos pozícióra a Denvernél.