Hihetetlen touchdownt szerzett a Buffalo Bills az NFL-ben - videó

Green Bay Packers v Chicago Bears GettyImageRank2 SPORT nfl AMERICAN FOOTBALL
CHICAGO, ILLINOIS - SEPTEMBER 05: Aaron Rodgers #12 of the Green Bay Packers runs for some yards during the second half against the Chicago Bears at Soldier Field on September 05, 2019 in Chicago, Illinois. Nuccio DiNuzzo/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Green Bay Packers és a Buffalo Bills jutott szombaton a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) főcsoportdöntőjébe.

Az alapszakaszban legtöbb pontot szerző Sajtfejűek hazai pályán a vártnál is simábban, 32-18-as győzelemmel búcsúztatták a két éve döntős Los Angeles Rams csapatát, amely pedig a legkevesebb pontot engedte a ligában.

A legjobb támadó sor és védelem csatáját egyértelműen előbbi nyerte, ugyanis a Green Bay 484 yardot haladt, ebből irányítója,

az idény legértékesebb játékosa címre legesélyesebb Aaron Rodgers 296 yardot passzolt, emellett kiosztott két touchdown-átadást, egyszer pedig maga vitte a tojáslabdát az ellenfél célterületére.

A másik találkozón a Bills is fölényesen, 17-3-ra verte a vendég Baltimore Ravens gárdáját annak ellenére, hogy a szünetben még 3-3-as döntetlen volt az állás. A meccsre alaposan rányomta bélyegét az erős szél, emiatt a passzjáték akadozott, ráadásul a rúgók is elrontottak két-két mezőnygólkísérletet.

A hazaiak a második félidő elején döntötték el az összecsapást, mivel első támadásukból touchdownt értek el, majd a Baltimore hiába jutott az egyenlítés közelébe, ott irányítója,

az előző szezon legértékesebb játékosa, Lamar Jackson eladta a labdát, amellyel 101 yardos visszahordott touchdownt szerzett Taron Johnson, aki ezzel beállította a rájátszásra vonatkozó rekordot.

Jackson a következő támadássorozatban ráadásul megsérült, így a Ravens számára esély sem maradt a visszakapaszkodásra.

A másik két főcsoport-elődöntőt vasárnap rendezik. A Bills ellenfele a címvédő Kansas City Chiefs, vagy a Cleveland Browns lesz, míg a Packers a New Orleans Saints, vagy a Tampa Bay Buccaneers csapatát fogadja jövő vasárnap.

NFL, főcsoport-elődöntők:
AFC:
Buffalo Bills-Baltimore Ravens 17-3
NFC:
Green Bay Packers-Los Angeles Rams 32-18