Társoldalunk:

A bokszlegenda szerencsétlen flótásnak nevezte Conor McGregort

2021.01.25. 10:49

Vasárnap reggel a UFC 257-es gáláján óriási meglepetésre a könnyűsúlyú fő mérkőzésen a korábbi két súlycsoportos világbajnok Conor McGregort kiütötte az amerikai Dustin Poirier. Ezt követően a korábban öt súlycsoportban is bokszvilágbajnok Floyd Mayweather Jr. keményen bírálta McGregort.

Az ír ketrecharcos MMA szabályrendszerben szenvedett TKO vereséget Dustin Poirier ellen a második menetben. McGregor ezt megelőzően még Manny Pacquiao irányába tapogatózott, hiszen szeretett volna egy – nyilván jó pénzes – meccsért visszatérni az ökölvívó ringbe is. 

Floyd Mayweather Jr. szerencsétlen flótásnak nevezte Conor McGregortForrás: AFP/2017 Getty Images/Christian Petersen

Mayweather úgy véli, McGregor viselkedésében folyamatosan őt másolta, de nem lett több mint egy gyenge kópia:

„A világ most már tudja, hogy Con Artist McLoser bármit ellophat tőlem, és amiért engem utálnak, azért őt szeretik. Ez a szerencsétlen flótás soha nem lesz az én szintemen. Én egy kicsit más kávéház vagyok, a képességeim senkiéhez nem hasonlíthatók, a hozzáállásom más dimenziókban mozog, született győztes vagyok és igen, lehet, hogy sokat pofázok, de emögött teljesítmény is van. Ezért is utálnak sokan. Conor még a saját sportágában sem képes nyerni, de arról dumál, hogy visszatér a bokszba és kiáll Manny Pacquiaoval. Szerintem senki nem kíváncsi arra, hogy a két legyőzöttem mit alkot egymás ellen" – nyilatkozta a „Money" becenevű amerikai bokszoló, aki 2017 augusztusában egy felejthető gálamérkőzésen legyőzte az ír ketrecharcost.

Forrás