Társoldalunk:

Halála után gyalázta Kobe Bryantet a színésznő

2021.03.01. 10:42

A tavaly meghalt Kobe Bryant felesége, Vanessa Bryant nagyon dühös lett egy amerikai színésznőre. Evan Rachel Wood az NBA legendás kosarasát egy szexuális erőszaktevőnek nevezte.

Az amerikai színésznő, Evan Rachel Wood a kosaras sztár, Kobe Bryant tavalyi halála után tett megjegyzéseket a Los Angeles Lakers legendás játékosára - derült ki a Yahoo Sports oldaláról.

Az NBA ikon Bryant tavaly januári halála után több ember negatív véleményeket fogalmazott meg a kosárlabdázóval szemben, köztük Evan Rachel Wood színésznő is. A sztárt 2003-ban nemi erőszakkal vádolták meg, és sokak szerint ez bemocskolta a játékos pályán elért eredményeit és a szellemiségének örökségét.

Vanessa nagyon dühös lett a férje emlékének gyalázóiraForrás: Getty Images via AFP/2020 Getty Images/Kevork Djansezian

A te érzéketlen és aljas rágalmazásokkal teli bejegyzésed a legtöbb amit mondani tudsz? Az ilyen rágalmazások miatt mennek tömegesen börtönbe a fekete férfiak olyan bűnőkért, amit nem követtek el. A rágalmazás még nem tesz valakit bűnőssé - válaszolt a színésznő tavalyi bejegyzésére a közösségi médián keresztül Vanessa Bryant, a kosaras sztár felesége. A filmproducer Abigail Disney szintén erőszaktevőnek hívta Kobe Bryant-et a halála után, és a kosaras felesége szerint Abigail ostobaságokat beszél, mivel nem ismeri az ügy részleteit.