Társoldalunk:

Eltűnt, majd holtan találták meg a 29 éves NFL-játékost

2021.03.01. 08:03

Louis Nix eltűnését alig egy héttel ezelőtt jelentették be, majd a korábbi NFL-játékost szombaton holtan találták meg - derült ki az ESPN oldalán.

Nix családja szerdán jelentette be a focista eltűnését a rendőrségen. Több napos keresgélés után végül szombaton találtak rá a férfira. Nix édesanyja megerősítette, hogy az amerikai focista meghalt. Egyelőre nem lehet tudni, mi okozta a férfi halálát.

Louis Nix a Notre Dame csapatából került be az NFL-beForrás: Getty Images via AFP/2013 Getty Images/Jonathan Daniel

A Jacksonville-i seriff hivatala szerint Nixet utoljára szerdán délelőtt 10 órakor látták, amikor is édesapja Jacksonville-i rezidenciáját hagyta el egy 2014-es szürke Hyundai autóval. Brian Kelly, a Notre Dame futballedzője a nyilvánosság segítségét kérte Nix megtalálásához.

Nix már akkor térdsérüléssel bajlódott, amikor bekerült az NFL-be, így nem tudott kiteljesedni a ligában. A védő egy meccset sem játszott a Houston Texans csapatában, és csak négy meccsen lépett pályára a New York Giantsben. 2016-ban a Washington és a Jacksonville Jaguars együttesénél is hasonló dolgokkal küszködött, így a visszavonulás mellett döntött.

Korábban Nix egy decemberi lövöldözés során megsérült, miközben a Jacksonville-i repülőtér közelében lévő benzinkútnál ellenőrizte a guminyomást. Akkor elmondta, hogy milyen szerencsés, hogy életben maradt.