Társoldalunk:

LeBron James luxusvillájának utcájában ölték meg OJ Simpson barátnőjét

2021.03.03. 09:29

Az NBA szupersztárja, LeBron James húszmillió dollárért (6 milliárd forint) kínálja eladásra az egyik los angelesi villáját. A ház ugyanabban az utcában van, ahol a híres amerikai-focista OJ Simpson egykori feleségét és barátját, Ron Goldmant 1994-ben meggyilkolták.

A Los Angeles Lakers kosarasa, Lebron James egy 9500 négyzetméteres villáját akarja eladni, amit még 2015-ben vásárolt meg az amerikai NBA-játékos- derül ki a TMZ oldaláról.

Lebron James luxusházának érdekes története vanForrás: AFP/2013 Getty Images/Ronald Martinez

A sztár húszmillió dollárért (több, mint hatmilliárd forint) kínálja eladásra a luxusingatlant. A háznak hat hálószobája, 8 fürdőszobája, egy óriási nappalija, úszómedencéje, edzőterme, és kosárpályája is van.

A ház érdekessége, hogy csak néhány utcányira van attól a helyszíntől, ahol a híres amerikai focista OJ Simpson exfeleségét és annak barátját, Ron Goldmant meggyilkolták 1994-ben. A híres eset a Los Angeles Megyei Fellebbviteli Bíróságon lezajlott büntetőjogi ügy volt, amelyben az egykori amerikaifutball-játékost és színészt, O. J. Simpsont vádolták a gyilkosság elkövetésével.