Társoldalunk:

Zlatan Ibrahimovic továbbra is kritizálja LeBron Jamest

2021.03.03. 08:03

A Los Angeles Lakers sztárjátékosa, LeBron James és az AC Milan csatára, Zlatan Ibrahimovic vitája tovább folytatódott. A svéd klasszis szerint a sportolóknak egyesítenie kellene az embereket, és nem pedig megosztani.

A svéd csatár, Zlatan Ibrahimovic továbbra is kritizálja a Los Angeles Lakers kosarasát, LeBron Jamest- derül ki a TMZ oldaláról

A sportolóknak egyesíteniük kellene a világ polgárait. A politizálás csak megosztja az embereket - mondta el az AC Milan sztárja egy sajtótájékoztatón. A svéd klasszis szerint azzal kell foglalkozniuk, amiben a legjobbak, és ezzel kell egyesíteniük az embereket a világon.

Zlatan szerint LeBron James nem a megfelelő dolgokkal foglalkozikForrás: AFP/Miguel Medina

Zlatan Ibrahimovic korábban azt is elmondta, hogy sokan foglalkoznak politikával, amikor híresek lesznek. Szerinte mindenkinek azon a területen kellene maradnia, amiben a legjobb. LeBron James korábban egy újságírói kérdésre adott válaszában kitért arra, hogy azért is furcsállja a korábban Los Angelesben szereplő Ibrahimovic állításait, mert 2018-ban még úgy nyilatkozott, hogy őt is érték attrocitások, amiért nem éppen svéd csengésű a vezetékneve.