Vágólapra másolva!
A Brooklyn Nets kosárlabdázója, Kevin Durant 50000 dolláros (15 millió forint) büntetést kapott az NBA-től, mert korábban trágár és sértő üzeneteket küldött Michael Rapaport színésznek.

Az 51 éves amerikai színész és podcast-házigazda kedden közzétette azokat a durva és megalázó üzeneteket, amelyeket a Nets sztárjátékosától kapott egy kritikus megjegyzéséért.

A kétszeres bajnok, tizenegyeszeres All-Star-válogatott Durantet még korábbi csapata, a Golden State Warriors ellen megnyert szezonnyitót követően dühítette fel Rapaport egy Twitter-bejegyzéssel.

A kosaras ezek után nyomdafestéket nem tűrő, trágár sértegetéseket vágott a színészhez és annak feleségéhez, majd utcai verekedésre is felszólította Rapaportot.

A The Guardian megírta, hogy Durant végül csütörtökön bocsánatot kért, majd a színész Instagram-kommentjeiben is szolid kísérletet tett arra, hogy elnézést kérjen.

Kevin Durant bocsánatot kért a sértegetései miatt Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Elsa

állította Durant.

Ettől függetlenül a Nets kosarasa a büntetést nem úszta meg, az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) 50000 dolláros bírságot (több mint 15 millió forint) szabott ki rá.

A 32 éves játékos egyébként csapata utóbbi 21 meccsét sérülések miatt kihagyta. Durant ebben az évben 29 pontot, 7,3 lepattanót és 5,3 gólpasszt átlagolt.