Az NBA-sztár elképesztő zsákolása után a csapattársai is a fejüket fogták - videó

Atlanta Hawks v Charlotte Hornets GettyImageRank2 Color Image nba Horizontal SPORT, Miles Bridges
CHARLOTTE, NORTH CAROLINA - APRIL 11: Miles Bridges #0 of the Charlotte Hornets drives to the basket while guarded by Bogdan Bogdanovic #13 of the Atlanta Hawks in the fourth quarter during their game at Spectrum Center on April 11, 2021 in Charlotte, North Carolina. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Jacob Kupferman/Getty Images/AFP (Photo by Jacob Kupferman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A Charlotte Hornets játékosa, Miles Bridges az év egyik, ha nem a legszebb zsákolását mutatta be Atlanta Hawks ellen az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának vasárnapi játéknapján.

A 23 éves klasszis

a védőspecialista Clint Capelát zsákolta át hihetetlenül látványos mozdulattal. A zsákolás után még a Hornets játékosai sem hittek a szemüknek, a legtöbben csak a fejüket fogták.

Ám hiába a fantasztikus mozdulat, na meg Bridges 23 pontja, a Charlotte Hornets végül 105-101-re kikapott az Atlanta Hawks együttesétől.

A Denver Nuggets hazai környezetben 105-87-re kikapott a Boston Celticstől, ezzel sorozatban nyolc győzelmet követően szenvedett vereséget. A házigazdák a harmadik negyed végén még hat ponttal vezettek, a vendégek azonban egy 31-3-as sorozattal fordítottak, és végül sima győzelmet arattak.

A New Orleans Pelicansban Zion Williamson 38 pontot szerzett a Cleveland Cavaliers elleni összecsapáson, és még volt kilenc lepattanója, valamint négy gólpassza. Sikerével a gárda továbbra is versenyben van a rájátszásért.

A legutóbbi két szezonban alapszakaszgyőzes Milwaukee Bucks egymást követő három vereséggel a háta mögött lépett pályára az Orlando Magic otthonában, ráadásul hiányzott a csapatból a liga legértékesebb játékosának az előző két idényben megválasztott Jannisz Antetokounmpo. A görög sztár hiányában Khris Middleton volt a gárda nyerőembere, aki 21 pontot dobott, volt nyolc lepattanója és öt gólpassza is.

A játéknap legpontgazdagabb összecsapásán az Indiana Pacers 132-125-re nyert a Memphis Grizzlies otthonában: a vendégeknél hárman is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, a legeredményesebb Caris LeVert volt 34 ponttal, míg Malcolm Brogdon és Domantas Sabonis is éppen csak lemaradt a tripla-dupláról. Előbbi 29 ponttal, 11 gólpasszal és 9 lepattanóval, utóbbi pedig 18 ponttal, 15 lepattanóval és 9 gólpasszal zárt. A hazaiaknál Jonas Valanciunas karrierje legjobbját beállítva 34 pontot ért el, de mellé még leszedett számára idénycsúcsot jelentő 22 lepattanót is.

Eredmények:
Charlotte Hornets-Atlanta Hawks 101-105
Denver Nuggets-Boston Celtics 87-105
Cleveland Cavaliers-New Orleans Pelicans 109-116
Orlando Magic-Milwaukee Bucks 87-124
New York Knicks-Toronto Raptors 102-96
Dallas Mavericks-San Antonio Spurs 117-119
Memphis Grizzlies-Indiana Pacers 125-132
Minnesota Timberwolves-Chicago Bulls 121-117
Los Angeles Clippers-Detroit Pistons 131-124
Portland Trail Blazers-Miami Heat 98-107