Vágólapra másolva!
A tavaly elhunyt Kobe Bryant egykori csapattársa, Lamar Odom nemrégiben bevallotta, hogy olyan súlyos adósságokba hajszolta magát a szerencsejáték-függősége miatt, hogy a Lakers legendás játékosához fordult segítségért.

Lamar Odom a Los Angeles Lakers csapatával két NBA bajnoki címet nyert, és a játékos a pályafutása alatt több mint százmillió dollárt keresett. Ennek ellenére óriási adósságokba verte magát a szerencsejáték-függősége miatt, és egykori csapattársához, Kobe Bryanthez fordult pénzért - derült ki a TMZ oldaláról.

A 41 éves egykori NBA-kosaras azt mondta, hogy ez volt az utolsó beszélgetéseik egyike mielőtt a Los Angeles Lakers szupersztárja halálos helikopterbalesetet szenvedett.

- mondta el Lamar Odom az All The Smoke podcastben.

Odom remek játékosa volt a Los Angeles Lakersnek Forrás: Getty Images via AFP/2009 Getty Images/Kevork Djansezian

Odom nem nevezte meg, hogy mekkora összeggel tartozik, de az egykori kosaras elmondta, hogy kétségbeesésében hívta fel a Lakers legendáját. Odom azt is elmondta, hogy Kobe először nagyon leszidta őt, de utána mondta, hogy segíteni fog neki rendezni a tartozását.

Odom nem árulta el, hogy Kobe pénzt adott volna neki a halála előtt.

Lamar Odomnak korábban is voltak problémái: 2015-ben kábítószer-túladagolás után kórházba került, és Kobe Bryant meglátogatta a kórházban az egykori csapattársat.