Hordágyon vitték el a bokszolót a botrányos meccs végén - videó

Triller Fight Club: Jake Paul v Ben Askren GettyImageRank1 arts culture and entertainment celebrities bestof topix Horizontal SPORT MUSIC BOXING
ATLANTA, GEORGIA - APRIL 17: Ivan Redkach is taken out on a stretcher following his his junior welterweight bout against Regis Prograis during Triller Fight Club at Mercedes-Benz Stadium on April 17, 2021 in Atlanta, Georgia. Al Bello/Getty Images for Triller/AFP (Photo by AL BELLO / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Nem mindennapi jelenetsornak lehettek a szemtanúi a helyszínen lévők és a tévénézők az amerikai Regis Prograis és az ukrán Ivan Redkacs összecsapásán.

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban Atlantában lépett a kötelek közé a korábbi kisváltósúlyú világbajnok Regis Prograis, a 32 éves amerikai bokszolóra pedig ezúttal az ukrán Ivan Redkacs várt a ringben.

A találkozót a várakozásoknak megfelelően Prograis irányította, majd jött a 6. menet, és az egykori világelső megvillant egy testre indított jobbossal, amitől Redkach azonnal összerogyott, számol be a történtekről a Profiboksz.hu szakportál. A vezetőbíró először elkezdett számolni, majd kisvártatva jelezte, mélyütés történt. Redkach közben a földön vonaglott, és hangos jajgatással jelezte, komoly fájdalmai vannak, a visszajátszásból azonban egyértelműen látszott, hogy Prograis ütése övvonal fölé ment.

Pár perc tanácstalanság után véget vetettek az összecsapásnak, és a kötelek alatt fekvő, a nemi szervét látványosan fájlaló ukrán sportolóhoz pedig előbb behívták a ringorvost, majd hordágyon szállították el a csarnokból.

Mivel a mérkőzésvezető szerint egy szabálytalan megmozdulást (mélyütés) követő sérülés miatt kellett lefújni idő előtt a találkozót, így technikai döntésre került a sor, azaz összesítették a pontozólapokat, ez alapján pedig 60-54, 60-54, 59-54 arányú győzelmet aratott Prograis. Azt nem tudni, hogy az ukrán bokszolónak mi volt a célja a műsorral.