Elképesztő időt futott a 100 méteres olimpiai válogatón a 104 kilós NFL-játékos

USATF Golden Games and Distance Open at Mt SAC GettyImageRank2 Color Image track and field Horizontal SPORT
WALNUT, CALIFORNIA - MAY 09: CJ Ujah, Felipe Bardi Dos Santos and DK Metcalf race during the Men's 100 Meter Dash during the USATF Golden Games and World Athletics Continental Tour event at Mt. San Antonio College on May 09, 2021 in Walnut, California. Katelyn Mulcahy/Getty Images/AFP (Photo by Katelyn Mulcahy / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
DK Metcalf, az NFL-ben szereplő Seattle Seahawks csapatának elkapója is részt vett az amerikai olimpiai válogatón atlétikában.

Ha már kipróbálta magát a 23 éves sportoló, akkor mindjárt egy remek eredménnyel hívta fel magára a figyelmet. Ugyan előfutamában utolsó lett 100 méteres síkfutásban, de 10.36 másodperces idejével az utolsó méterekig jól tartotta magát.

Ami elképesztő, hogy Metcalf 104 kilogrammos testsúlyával tudott egy ilyen remek időt repeszteni, ami arról tesz tanúbizonyságot, hogy milyen fantasztikus atlétikus képességekkel van megáldva.

Mindezek függvényében még inkább kíváncsian figyelnénk, ha összejönne a világbajnoki érmes Halász Bence és kitűnő gátfutónk, Baji Balázs párharca. A kalapácsvető még a télen azt mondta, hogy 30 méterig bármelyik sprinterrel tudja tartani a lépést. Alig várjuk!