Társoldalunk:

Kirúgták a játékosokkal szexelő masszőrnőt

2021.05.20. 06:18

A 41 éves masszőrnőt és terapeutát, Robyn Bassanit azzal vádolták meg, hogy több sportolóval lefeküdt, ezért azonnal kirúgták őt az Ohio Állami Egyetem amerikaifoci csapatától.

Az események az Ohio State Buckeyes csapatánál történtek meg. Az egyetem vezetése közleményt adott ki, amelyben az áll, hogy a 41 éves nő több játékossal is lefeküdt. Robyn Bassani több játékost is azzal hívott fel telefonon, hogy ingyenes masszázst ajánlott fel nekik. Ezek a masszírozások torkolltak aztán szexbe. 

Robyn Bassani, a játékosokkal szexelő masszőrnőForrás: Facebook

A kirúgott masszőrnő is megszólalt az ügyben. Elismerte, hogy voltak olyan sportolók, akikkel lefeküdt, de egyetlen esetben sem ő volt a kezdeményező.Több olyan jelentést olvastam, hogy szexuális kielégülés céljából kerestem meg ezeket a játékosokat és azt is leírták, hogy manipuláltam őket" - mondta Robyn Bassani. "Ezek a sportolók főiskolások, egyetemisták, felnőtt emberek. Nem hiszem, hogy a masszázzsal manipulálni tudnám őket. Ezt az egészet felfújták, csak az a lényeg, hogy az egyetem ne sározódjon be ebben az ügyben, hogy az ő kezük tiszta maradjon" - mondta a 41 éves nő.

Forrás