Óriási nézőtéri verekedés tört ki a Suns-Nuggets NBA-meccsen - videó

Nagyon megverte a fiút a Suns szurkoló
Vágólapra másolva!
A Phoenix Suns sorozatban negyedszer is legyőzte a Denver Nuggets gárdáját, ezzel bejutott a Keleti főcsoport döntőjébe az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában. Az egyik meccsen elszabadultak az indulatok a nézőtéren, és az egyik Suns szurkoló két, Nuggets mezben szurkoló fiút vert meg, akik később megszégyenülve távoztak a meccsről. 

A Phoenix Suns11 év elteltével jutott a rájátszásba, és 2010-hez hasonlóan 4-2-es, majd 4-0-s győzelem után ezúttal is főcsoport-döntőt játszhat az NBA-ben.

A csapat kiváló szereplése mellett sajnos azonban olykor elszabadultak az indulatok a nézőtéren. Az egyik meccsen két fiatal szurkoló provokált egy Suns mezes férfit, aki később megragadta az egyiküket, és sorozatos ütésekkel ártalmatlanná tette a fiút.

Nagyon megverte a fiút a Suns szurkoló Forrás: Hoop Central

A felvételen jól játszik, hogy először abbahagyják a verekedést, majd a Nuggets mezet viselő fiú hirtelen meg akarja ütni a Suns mezes férfit.

A férfi azonban számít erre, és megragadja a fiú karját, és legalább egy tucat ütést mér a fiúra, aki csak összegörnyedve állja a csapásokat.

Később a férfi abbahagyta az ütlegelést, és a két srác elsomfordált a helyszínről.