Vágólapra másolva!
Egy testépítő még 2003-ban levelet írt az NBA sztárkosarasának, Kobe Bryant-nak, amiben felajánlotta a nemi erőszakkal vádolt kosárlabdázónak, hogy az őt vádoló nőt három millió dollárért szívesen elteszi láb alól.

Az Amerikai Egyesült Államok szövetségi szintű nyomozószerve, az FBI egy egészen döbbenetes részleteket tartalmazó levelet hozott nyilvánosságra a 2003-ban nemi erőszakkal vádolt Kobe Bryant-tel kapcsolatban - derült ki a TMZ oldaláról.

Az NBA-sztárnak levelet írt egy Patrick Garber testépítő sportoló,

amiben a férfi felajánlotta, hogy három millió dolláros vérdíj fejében megöli a kosarast nemi erőszakkal vádoló nőt.

Az FBI szerint Garber a levélben úgy fogalmazott, hogy a pénzért cserébe eltünteti a "problémát" a kosaras életéből.

Kobe Bryant egy zűrős ügybe keveredett a 2000-es évek közepén Forrás: Getty Images via AFP/2004 Getty Images/Lisa Blumenfeld

Egy hosszú nyomozást követően a férfit végül letartóztatták,

és végül három év letöltendő börtönbüntetést kapott.

2021 január 26-án egy helikopterbaleset következtében vesztette életét a Los Angeles Lakers ötszörös NBA-bajnok legendája, a kosárlabdázó Kobe Bryant. A tragédiában kilencen, a pilóta és nyolc utas szörnyethalt. Köztük a kosaras sztár lánya, Gigi, egy egyetemi csapat baseballedzője, illetve egy másik fiatal kosárlabdázó, és annak egy szülője is az áldozatok között volt.

A TMZ nevű hírforrás szerint az NBA-legenda kosárlabda központjába, a Mamba Academyre tartottak. A Los Angeles Times korábban arról írt, hogy a légijármű a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt ütközött neki a Los Angeles melletti calabassi hegyoldalnak.