A ketrecharcos Conor McGregor eltörte a híres olasz DJ orrát

62nd Annual GRAMMY Awards – Arrivals award Horizontal HEADSHOT
Irish mixed martial arts artist Conor McGregor arrives for the 62nd Annual Grammy Awards on January 26, 2020, in Los Angeles. (Photo by VALERIE MACON / AFP)
Vágólapra másolva!
A TMZ értesülése szerint az ír MMA-legenda, Conor McGregor egy buliban nekiment a híres olasz DJ-nek, Francesco Facchinettinek, akinek a verekedésben eltört az orra, felrepedt az ajka és belül a szája is.

Az M4 Sport a TMZ-re hivatkozva megírta, hogy Facchinetti az UFC-legendával egy társaságban szórakozott Rómában, McGregor azonban nem érezte jól magát, ezért azt javasolta, hogy menjenek át egy másik helyre. Az olasz DJ ekkor válaszolt McGregor felvetésére, aki ezt követően minden ok nélkül megütötte.

- mondta az interneten közzétett videójában Facchinetti, amelyben megmutatta a sérüléseit.

Az olasz DJ felesége is megerősítette férje állítását, és arra kérte az emberek, hogy ne menjenek McGregor közelébe, mert teljesen kiszámíthatatlan.

„Francesco azt mondta McGregornak, hogy rendben van, menjünk át egy másik helyre, erre McGregor megütötte. Szerencsére közel álltak egymáshoz, így McGregor nem tudott igazán erőset ütni.

Aztán végül elvitték. Francesco vérzett, segíteni akartam neki, de az őrök kidobtak minket. Ha látják McGregort, kérem, ne menjenek a közelébe, inkább autogramot se kérjenek tőle, mert egy instabil és veszélyes ember" - mondta a videóban Wilma Helena Faissol, Francesco Facchinetti felesége.

A TMZ megkereste Conor McGregor képviselőjét, de még nem érkezett reakció az elhangzott vádakra.