Társoldalunk:

A volt NFL-játékos brutális módon bántalmazta a gyereke anyját - videó

2021.11.18. 16:52

A korábbi amerikaifocista, Zac Stacy elképesztően aggresszív módon bántalmazta a kisgyerekének anyját. A nő fejét beleverte a televízióba, és mindezt az öthónapos kisfia előtt tette a volt NFL-játékos.

A volt NFL-játékos brutális módon bántalmazta a volt feleségét, és mindezt az öthónapos kisgyereke előtt tette - derült ki a TMZ oldaláról.

Nagyon feldühödött a férfiForrás: --TMZ

Az eset a volt amerikaifocista korábbi feleségének floridai házában történt. A hírforrások szerint egy vitát követően Stacy feldühödött, és többször megütötte a nőt, majd erőből nekilökte a televíziónak. A nő többször is kérlelte a volt profi játékost, hogy hagyja abba.

Később az anya kihívta a rendőrőket, de addigra Stacy már elhagyta a házat. Többször megütötte a fejem, és többször kérleltem, hogy hagyja abba, mert kisfiúnk csak pár méterre ült tőlünk - írta le a nő a vallomásában. Aztán felkapott, és nekidobott a tévének. Amikor a földön feküdtem, ő azt mondta nekem, hogy romboló természetem van, és később az ágyra dobott a gyermekünk mellé - mesélte el a nő.

Stacy két szezont játszott a Los Angeles Rams csapatánál, majd 2015-ben csatlakozott a New York Jets csapatához. Azóta viszont egyik NFL-klub sem alkalmazta.