Szurkolóinak adja fizetése egy részét az NFL egyik legjobban kereső játékosa

2021.11.25. 11:18

A profi amerikaifutball-liga, az NFL egyik legjobban fizetett játékosa, Odell Beckham Jr. ezentúl a Bitcoin nevű kriptovalutában fogja kapni a fizetését.

Beckham, aki a liga egyik legjobb elkapója, november 5-én írt alá új csapatához, a Los Angeles Ramshez. Ezt követően pedig leszerződött a Cash App nevű szolgáltatást nyújtó  Square Inc. nevű céggel, így a jövőben Bitcoinban kapja fizetését a csapattól. Hogy ez pontosan mennyi azt nem lehet tudni, hiszen a kriptovalutának napról napra változik az árfolyama.

Beckham Jr., aki a döntését a közösség oldalán hozta nyilvánosságra, azzal indokolta a ma még rendhagyó lépést, hogy követi az idők szavát, és jövőt tartja szem előtt.

A szurkolók pedig csak örülhetnek ennek: Beckham ugyanis egyúttal azt is közölte, hogy egymillió dollárt szétoszt a szurkolói között, ehhez mindössze a Cash App-felhasználónevüket kell elküldeniük neki. 

Az elkapó döntése nem példanélküli a ligában: néhány hete a Green Bay Packers irányítója, Aaron Rodgers is hasonló akciót jelentett be.

Ajánlataink