Társoldalunk:

Kirúgta LeBron Jameséket a főműsoridőből a legnagyobb amerikai sportcsatorna

2021.12.03. 17:08

A legnagyobb amerikai sportcsatorna, az ESPN pénteken reggel úgy döntött, hogy az esti főműsoridőben nem a Los Angeles-i városi rangadót fogja sugározni, hanem egy sokkal fontosabb mérkőzést tűz műsorra.

Hiába van a Lakersben minden idők egyik legjobb kosarasa, LeBron James, mellette pedig Russel Westbrook és Anthony Davis, az ellenfél pedig hiába a városi rivális, Clippers, amelyikkel ráadásul fej-fej mellett haladva harcolnak a biztos playoff-pozícióért, ha a meccsel egy időben egy másik, jelenleg sokkal fontosabb összecsapást is rendeznek néhány kilométerrel arrébb.

San Franciscóban ugyanis a sorozatban 18 meccset nyerő, ezzel új franchise-rekordot felállító, ligaelső Phoenix Suns (19-3) lép pályára a házigazda, az arizonaiak mögött a második legjobb mérleggel (18-3) álló Golden State Warriors vendégeként.

A Suns két napja előzte meg a kaliforniaiakat, amikor hazai pályán 104-96-ra győztek. Rossz hír a vendégeknek, hogy akkor sikerült mindössze 12 ponton tartaniuk az MVP-díj legfőbb várományosát, Stephen Curryt, aki ezúttal várhatóan valahol 40 pont környékén fog zárni...