Óriási fordítás, hosszabbításban nyert a Kansas City Chiefs az NFL-ben - videó

Kansas City Chiefs v Los Angeles Chargers GettyImageRank3 nfl Horizontal SPORT AMERICAN FOOTBALL
INGLEWOOD, CALIFORNIA - DECEMBER 16: Patrick Mahomes #15 of the Kansas City Chiefs motions for a two point conversion after scoring a touchdown during the second half of a game against the Los Angeles Chargers at SoFi Stadium on December 16, 2021 in Inglewood, California. Sean M. Haffey/Getty Images/AFP (Photo by Sean M. Haffey / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A 2020-ban bajnok, idén februárban nagydöntős Kansas City Chiefs fordulatos mérkőzésen, hosszabbításban győzte le a csoportrivális Los Angeles Chargerst a profi amerikaifutball-liga (NFL) csütörtöki mérkőzésén.

A Los Angeles-i találkozót a vendégek kezdték jobban, alig egy negyed után már 10-0-ra vezettek, a félidőig azonban a Chargers két touchdownnal fordított.

Patrick Mahomesék remek fordítást mutattak be a Chargers vendégeként Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Sean M. Haffey

A harmadik játékrészben egyetlen mezőnygól született, a Chargers egypontos vezetésénél indult negyedikben viszont egymást követték a touchdownnal zárult támadások.

A hazaiak két perccel a vége előtt 28-21-es előnyhöz jutottak, a Patrick Mahomes vezette Chiefs-támadósor viszont gyorsan egyenlített, majd a hosszabbításban élt a neki kedvező sorsolással és rögtön eljutott a célterületig, amivel 34-28-ra megnyerte a meccset.

A Chiefs ezzel 10 győzelem/4 vereségre javította mérlegét és hatalmas lépést tett a csoportelsőség felé. A Chargers pedig 8/6-tal áll a Kansas City mögött az Amerikai főcsoport nyugati csoportjában.

NFL, a csütörtöki játéknap eredménye:
Los Angeles Chargers-Kansas City Chiefs 28-34 - hosszabbítás után