Kiszakadt a nézőtér fala az NFL-meccs után - videó

Philadelphia Eagles v Washington Football Team GettyImageRank2 nfl Horizontal SPORT AMERICAN FOOTBALL
LANDOVER, MARYLAND - JANUARY 02: Jalen Hurts #1 of the Philadelphia Eagles celebrates with fans who fell onto the ground after a railing collapsed following the win over the Washington Football Team 20-16 at FedExField on January 02, 2022 in Landover, Maryland. Greg Fiume/Getty Images/AFP (Photo by Greg Fiume / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Szerencsés kimenetelű balesettel ért véget a profi amerikaifoci-ligában (NFL) rendezett vasárnapi Philadelphia Eagles-Washington Football Team mérkőzés.

A hazai csapat 20-16-os győzelme azt jelentette, hogy az Eagles biztosította a helyét a rájátszásban, ennek pedig érthetően nagyon örültek a drukkerek. A szerencsések egy csoportjának éppen a játékoskijáró mellé szólt a jegye, így igyekeztek megragadni az alkalmat, hogy gratuláljanak a meccset eladott labda nélkül lehozó, 214 yardot passzoló irányítónak, Jalen Hurtsnek. A lelátó szerkezete azonban nem bírta a szurkolók nyomását:

Hurts megőrizte a hidegvérét, felsegítette a lába elé zuhanó drukkereket, akik aztán gyorsan kapcsoltak, és csináltak pár szelfit a játékossal, mielőtt megérkeztek volna a biztonságiak, akik feloszlatták a spontán találkozót.