Olyan tett a szurkoló egy aláírt mezért, amire kevesen lettek volna képesek - kép

Ottawa Senators v Philadelphia Flyers GettyImageRank3 national hockey league Horizontal SPORT ICE HOCKEY
PHILADELPHIA, PENNSYLVANIA - DECEMBER 18: Drake Batherson #19 (L) and Josh Norris #9 of the Ottawa Senators speak before playing against the Philadelphia Flyers at Wells Fargo Center on December 18, 2021 in Philadelphia, Pennsylvania. Tim Nwachukwu/Getty Images/AFP (Photo by Tim Nwachukwu / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Nem ritka, hogy egy-egy szurkoló a legőrültebb dolgokra is képes, hogy megszerezzen egy ereklyét kedvenc játékosától, vagy csapatától, de, az, amit egy ottawai hokidrukker csinált, már egészen új kategória.

Mason Kohne fanatikus szurkolója az észak-amerikai profi hokiligában, az NHL-ben szereplő Ottawa Senatorsnak. Kedvenc játékosa is van persze, méghozzá Josh Norris személyében. Akitől nagyon szeretett volna egy dedikált mezt kapni, így visszautasíthatatlan ajánlatott tett a játékosnak.

- lendült támadásba a drukker a sportoló közösségi oldalán, Norris pedig nem sokat késett a válasszal: "Haha, abszolút! De bizonyítékot kérek, hogy igazi a tetkó" - írta néhány órával később a hokis.

Kohne éppen Lengyelországban volt, amikor az ötlet megfogant az agyában, és, amint megjött Norris válasza, első útja máris egy tetoválószalonba vezetett. Ahol senki nem beszélt angolul (vagy franciául, amit minden quebecki beszél az angol mellett, ha nem éppen fordított a sorren), így némi időbe telt elmagyarázni, hogy kinek a fotóját lobogtatja, és miért akarja egy férfi arcképét a pocakjára varratni.

"Nem tudták, de most már tudják" - mondta Kohne az ESPN-nek adott interjúban. A drukker hasán egyszerre három tetoválóművész dolgozott, akik három óra alatt el is készültek a művel, ami nagyjából ezer kanadai dollárjába (kb. 250 ezer forint) került.

Azonnal el is küldte a bizonyítékot kedvencének, akitől azonban nem kapott. Eltelt két hónap, és mindig semmi, mire röviden leírta a sztoriját a csapat egy közösségi oldalán. És láss csodát: Norris a múlt héten bejelentkezett legnagyobb szurkolójánál, aki azóta már a dedikált mezt is megkapta egy hokimagazin társaságában, amit további három Senators-játékos is dedikált neki.