Tom Brady bejelentette a visszatérését

Super Bowl LV GettyImageRank2 SPORT nfl AMERICAN FOOTBALL
TAMPA, FLORIDA - FEBRUARY 07: Tom Brady #12 of the Tampa Bay Buccaneers celebrates with the Lombardi Trophy after defeating the Kansas City Chiefs in Super Bowl LV at Raymond James Stadium on February 07, 2021 in Tampa, Florida. The Buccaneers defeated the Chiefs 31-9. Kevin C. Cox/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Pár napja még a lelátóról figyelte a Manchester United meccsét az NFL élő legendája, Tom Brady, aki magyar idő szerint vasárnap éjszaka bejelentette, mégsem vonul vissza, 23. idényét is megkezdi az NFL-ben.

Minden idők egyik legnagyobb amerikaifutball-játékosa, a hétszeres Super Bowl-győztes Tom Brady hivatalosan február elsején jelentette be a visszavonulását, most mégis a visszatérés mellett döntött.

„Minden nap fizikai, mentális és érzelmi kihívás előtt álltam, amely lehetővé tette számomra, hogy kihozzam magamból a maximumot. Az elmúlt 22 évben minden tőlem telhetőt megtettem, hogy sikeres legyek a pályán vagy az életben. Nehéz ezt leírnom, de íme: Többé nem fogok profi szinten versenyezni. Imádtam az NFL-es karrieremet, de most eljött az ideje, hogy időmet és energiámat más dolgokra fordítsam" – írta akkor Brady, de máris meggondolta magát.

„Az elmúlt két hónapban tudatosult bennem, hogy a helyem a pályán és nem a lelátón van. Eljön majd annak is az ideje, de még nem most. Szeretem a csapattársaimat és a családomat, ők azok, akik mindezt lehetővé teszik. Visszatérek, jöhet a 23. szezonom is Tampában" – írta a Twitteren legfrissebb bejegyzésében a legenda.