Társoldalunk:

Tom Brady bejelentette a visszatérését

2022.03.14. 00:39

Pár napja még a lelátóról figyelte a Manchester United meccsét az NFL élő legendája, Tom Brady, aki magyar idő szerint vasárnap éjszaka bejelentette, mégsem vonul vissza, 23. idényét is megkezdi az NFL-ben.

Minden idők egyik legnagyobb amerikaifutball-játékosa, a hétszeres Super Bowl-győztes Tom Brady hivatalosan február elsején jelentette be a visszavonulását, most mégis a visszatérés mellett döntött.

„Minden nap fizikai, mentális és érzelmi kihívás előtt álltam, amely lehetővé tette számomra, hogy kihozzam magamból a maximumot. Az elmúlt 22 évben minden tőlem telhetőt megtettem, hogy sikeres legyek a pályán vagy az életben. Nehéz ezt leírnom, de íme: Többé nem fogok profi szinten versenyezni. Imádtam az NFL-es karrieremet, de most eljött az ideje, hogy időmet és energiámat más dolgokra fordítsam" – írta akkor Brady, de máris meggondolta magát.

„Az elmúlt két hónapban tudatosult bennem, hogy a helyem a pályán és nem a lelátón van. Eljön majd annak is az ideje, de még nem most. Szeretem a csapattársaimat és a családomat, ők azok, akik mindezt lehetővé teszik. Visszatérek, jöhet a 23. szezonom is Tampában" – írta a Twitteren legfrissebb bejegyzésében a legenda.