Felesége szeme láttára szenvedett brutális autóbalesetet a New York Mets sztárja - videó

Miami Marlins v New York Mets GettyImageRank2 american league national league Horizontal SPORT BASEBALL
Egyetlen karcolással megúszta az autóbalesetét Pete Alonso
Vágólapra másolva!
Brutális autóbalesetet szenvedett vasárnap az észak-amerikai profi baseball-ligában (MLB) szereplő New York Mets játékosa, Pete Alonso, mégis sérülés nélkül megúszta.

A Mets védője éppen edzésre tartott, amikor egy másik autó sofőrje nagy sebességgel áthajtott a piros lámpán és neki ütközött Alonso Ford típusú gépkocsijának, ami az ütközés következtében háromszor is átfordult a tengelye körül, majd az oldalán állt meg.

A 27 éves játékos felesége, Haley Alonso a közösségi oldalán osztott meg egy videót a roncsról. Alonso felesége a bejegyzésében azt is megjegyezte, hogy a baleset éppen a szeme láttára történt. Pete Alonsónak ki kellett rúgnia a kocsijának szélvédőjét, hogy ki tudjon szabadulni.

Egyetlen karcolással megúszta az autóbalesetét Pete Alonso Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Mike Stobe

Azonnal kiugrottam az autómból, és rohantam. Rettegtem attól, hogy mit fogok látni. Nem láttam semmit, mert az autó szélvédője teljesen betört. Sikítoztam, kiabáltam, és abban reménykedtem, hogy válaszolni fog. Azt mondta, jól van, és ki fogja rúgni a szélvédőt, hogy ki tudjon mászni, mert beszorult. Végül kimászott, és mindenki megdöbbenésére egyetlen karcolása volt csupán a karján" - áll a feleség Instagram-bejegyzésében.

A balesetben szerencsére személyi sérülés nem történt, csak anyagi kár keletkezett. A Mets játékosa így folytathatja felkészülését a következő szezonra, ami április 7-től indul újra.