Megvan, mikor kezdődik az NFL új szezonja

Miami Dolphins v Tampa Bay Buccaneers GettyImageRank2 nfl Horizontal SPORT AMERICAN FOOTBALL
TAMPA, FLORIDA - OCTOBER 10: Tom Brady #12 of the Tampa Bay Buccaneers looks to pass during the third quarter against the Miami Dolphins at Raymond James Stadium on October 10, 2021 in Tampa, Florida. Mike Ehrmann/Getty Images/AFP (Photo by Mike Ehrmann / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Szeptember 8-án, csütörtökön a Super Bowl-győztes Los Angeles Rams Buffalo Bills elleni összecsapásával rajtol a tengerentúli profi amerikaifutball-liga 2022-es idénye.

Az NFL bejelentése szerint az első forduló hagyományos vasárnapi játéknapjának délutáni összecsapásai közül kiemelkedik a Kansas City Chiefs vendégjátéka az Arizona Cardinals otthonában.

Tom Brady és a Tampa Bay Buccaneers játssza majd az első forduló kiemelt meccsét Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Mike Ehrmann

Ezen kívül jön a visszavágója a tavalyi alapszakasz egyik legizgalmasabb összecsapásának, a Las Vegas Raiders és a Los Angeles Chargers találkozójának, amely a zárófordulóban a playoffba kerülésről döntött előbbi javára.

Az első forduló kiemelt késő esti meccse a tavalyi bajnok Tampa Bay Buccaneers és a Dallas Cowboys találkozója lesz a texasi AT&T Stadiumban. Érdekesség, hogy egy évvel ezelőtt ez a meccs indította az alapszakaszt.

Az NFL 103. szezonjának alapszakaszában 272 mérkőzést rendeznek, a 32 csapat mindegyike 17 találkozót játszik.