Vágólapra másolva!
Az NBA egyik legrutinosabb kosárlabdázója, Rajon Rondo fegyverrel fenyegette meg a volt feleségét, és mindennek szemtanúi voltak a sztárjátékos gyermekei is.

A TMZ Sports forrásai szerint a Cleveland Cavaliers játékosa, Rajon Rondo egy heves veszekedést követően pisztollyal fenyegette meg a gyermekei anyját.

A 36 éves Ashley Bachelor szerint Rondo épp videójátékozott a fiával, amikor a fiú anyja megkérte, hogy szedje össze a szennyes ruháit. Ezen Rondo annyira feldühödött, hogy kitépte a konzol zsinórját a falból. A sztárkosaras később minden összetört a lakásban, a teáscsészéktő a kültéri lámpákon át.

Rondo a Cavs játékosa Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Sarah Stier

Ashley elmondása szerint Rondo elhagyta a házat, majd negyedóra múlva visszatért, és ey pisztollyal dörömbölni kezdett az ablakon. A nő ekkor megkérte Rondót, hogy hagyja abba, mert megijeszti őt.

- kiabálta ekkor a Cavaliers irányítója. Ashley ekkor lehozta a fiát az emeletről, és Rondo kiabálni kezdett vele, majd azt kérdezte, hogy miért fél tőle. Az anya szerint a fia láthatóan ideges volt az apja viselkedése miatt, de ő nem mert szólni érte, mert félt, hogy az apja lelövi őt. Később Rondo a lányát is látni akarta, a kérésnek az anyja szintén eleget tett.

A helyi bíróság védőőrizetbe helyezte Ashley-t és a gyermekeit az eset után. A rendőrség eddig még nem indított vizsgálatot az ügyben. Rondo kétszer nyert bajnokságot az NBA-ben.