Mindenkivel bunyózott volna, végül kirúgták a csapatból az NFL-újoncot - videó

NFL Combine GettyImageRank2 Color Image nfl Horizontal SPORT AMERICAN FOOTBALL
INDIANAPOLIS, IN - MAR 03: Trevor Penning #OL38 of the Northern Iowa Panthers speaks to reporters during the NFL Draft Combine at the Indiana Convention Center on March 3, 2022 in Indianapolis, Indiana. Michael Hickey/Getty Images/AFP (Photo by Michael Hickey / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Egy hét után véget ért karrierje első profi edzőtábora az NFL-ben szereplő New Orleans Saints újoncának, Trevor Penningnek.

A Norther Iowa egyetemről, az első kör 19. helyén, azaz igen előkelő pozícióban kiválasztott óriási termetű támadófal ember a kelleténél talán vehemensebben próbálta bizonyítani, hogy helye van a minden évben a Super Bowlba pályázó csapatban.

A Saints edzőtáborában egy héten belül háromszor alakult ki kisebb-nagyobb bunyó a főszereplésével.

A csapat új edzője, Dennis Allen a történtek után dühösen fakadt ki, mondva, nincs annyi idejük a szezon kezdetéig, hogy ilyen ügyek hátráltassák a felkészülést.

A 201 centi magas és közel 150 kilós Penning számára ez még nem jelent végleges búcsút a csapattól, de észhez kell térnie, ha nem akarja, hogy New Orleans-i karrierje az előtt véget érjen, hogy elkezdődött volna.