Társoldalunk:

Az NFL-legenda a hajánál fogva húzott végig egy pucér nőt egy hotel folyosóján

2022.08.10. 19:35

A legendás NFL-játékos, Frank Gore a hajánál fogva ráncigált végig egy meztelen nőt egy hotel folyosóján Atlantic City-ben.

Elképesztő részletek kerültek nyilvánosságra az egykori amerikaifocistáról, Frank Gore-ról egy rendőrségi jelentés szerint - derült ki a TMZ oldaláról.

A profi amerikaifutball-liga (NFL) legendás futójátékosa és egy 28 éves nő között veszekedés tört ki július végén a Tropicana Kaszinó Havanna Tornyának 59. emeletén. A rendőrségi jelentés szerint Gore erőszakkal ragadta meg a meztelen nőt a hajánál fogva, és a padlón húzva végigcipelte a folyosón.

Gore nagyon durván bánt a nővelForrás: Getty Images via AFP/2020 Getty Images/Sean M. Haffey

Gore a 2005-ös draft harmadik körében kelt el, karrierje első tíz évében a 49erst erősítette, majd az Indianapolis Colts, a Miami Dolphins, a Buffalo Bills és a New York Jets csapataiban játszott.

Pályafutása során pontosan 16 ezer yardot ért el futásból, ezzel két, a sportági Hírességek Csarnokába beválasztott legenda, Emmith Smith és Walter Peyton mögött a harmadik az örökrangsorban. Kereken 100 touchdownt szerzett, a posztján pedig mindenkinél több, 241 mérkőzést játszott.