Társoldalunk:

Fél órára volt a haláltól a koponyatörést szenvedő fiatal sportoló

2022.08.17. 10:44

Egy 12 éves baseballjátékos leesett egy emeletes ágyról egy sportközpontban Pennsylvania államban, és koponyatörést szenvedett. A kisfiú életéért küzdő orvosok szerint egy hajszálon múlott az ifjú sportoló élete.

Szörnyű baleset történt a Little League World Series baseballbajnokság kezdete előtt - derült ki a TMZ oldaláról.

A 12 éves Easton Oliverson leesett egy emeletes ágyról a Williamsport sportkomplexumában, és koponyatörést szenvedett. A fiú nagybátyja, Spencer Beck elmondása szerint a fiú a legfelső emeleten aludt, majd hirtelen lezuhant az ágyról, és erősen beütötte a fejét a padlóba. Nagyon jó srác, mindig vidám volt és mindig mosolygott. Mindannyian imádkozunk érte - mondta el a nagybátyja.

A fiú egy baseballbajnokságon vett volna részt /illusztráció/Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Joshua Bessex


A fiú családja kiadott egy közleményt, miszerint Easton már jobban van, és a gyógyulás jeleit mutatja. Az orvosok is bizakodóak, bár a baseballjátékos nagyon közel állt a halálhoz.

36 órával ezelőtt Easton csupán fél órára volt attól, hogy meghaljon. A fiú viszont elképesztő javulást mutatott az elmúlt tizenkét órában - mondták el az orvosok. A család mindenkit arra kér, hogy továbbra is imádkozzanak a fiú felépülésért.