Nem tudta otthon tartani a feleségét, így pályafutása legrosszabb mérkőzését játszotta a sztársportoló

Dallas Cowboys v Philadelphia Eagles GettyImageRank3 nfl Horizontal SPORT AMERICAN FOOTBALL
PHILADELPHIA, PENNSYLVANIA - OCTOBER 16: Cooper Rush #10 of the Dallas Cowboys throws the ball during the game against the Philadelphia Eagles at Lincoln Financial Field on October 16, 2022 in Philadelphia, Pennsylvania. Mitchell Leff/Getty Images/AFP (Photo by Mitchell Leff / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A profi amerikaifutball-liga (NFL) vasárnap esti rangadóján az egyedüliként veretlen Philadelphia Eagles remek második negyedének köszönhetően 26-17-re nyert a szintén remek formában lévő Dallas Cowboys ellen, a mérkőzés azonban a vendégek irányítójának történetéről is érdekes marad.

A 28 esztendős Cooper Rush az első fordulóban megsérült Dak Prescottot eddig kiválóan pótolta a szezonban, Philadelphiában azonban borzalmasan teljesített.

Az eddigi négy mérkőzésén egyszer sem adta el a labdát, ezúttal azonban negatív karrierrekordot jelentő három interceptiont is dobott (egy touchdown-passz mellett), ami jelentősen befolyásolta a találkozó kimenetelét.

Ebben szerepet játszhatott felesége, Lauryn jelenléte is, aki a meccs előtt elárulta, hogy Cooper Rush nem szerette volna, ha elkíséri őt Philadelphiába, ugyanis túlságosan drágának találta a repülőjegyet Dallasból.

A rajongóknak nem kellett több, és azonnal gúnyolták a történteket a közösségi médiában. Akadt, aki Laurynt sajnálta, hogy a férje szörnyű játékát látnia kellett, más pedig értetlenkedett, hogy a közel egymillió dolláros fizetéséből Cooper miért sajnálja kifizetni a felesége repülőjegyét.