A Green Bay otthonában nyert a Titans

Buffalo Bills v Tennessee Titans GettyImageRank2 SPORT nfl AMERICAN FOOTBALL
NASHVILLE, TENNESSEE - OCTOBER 13: Ryan Tannehill #17 of the Tennessee Titans runs with the ball in the second quarter against the Buffalo Bills at Nissan Stadium on October 13, 2020 in Nashville, Tennessee. Frederick Breedon/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Tennessee Titans 27-17-re nyert a Green Bay Packers otthonában a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) 11. játékhetének nyitómérkőzésén.

A győzelmi mutatóját 7/3-ra javító Titans sikerében ezúttal is főszerepet vállalt a futó Derrick Henry, aki amellett, hogy a földön 28 próbálkozásból 87 yardot haladt előre, két elkapásból 45 yardot tett meg, és futott hatpontosa mellett volt egy passzolt touchdownja is. Az irányító Ryan Tannehill 22 jó passzából 333 yardot szerzett és volt két td-átadása.

A túloldalon az elmúlt két alapszakasz legjobbja, Aaron Rodgers 24 jó passzal, 227 yarddal és 2 td-vel zárt, mindkettőt Christian Watsonnak adta: az újonc elkapó a legutóbbi játékhéten három touchdownt szerzett, így összesen ötnél jár az NFL-ben.

A Tennessee győzelmének másik kulcsa az volt, hogy a védelem remekül semlegesítette a futó Aaron Jonest, aki összesen mindössze 60 yardot tudott megtenni.

A Packers vereségével 4/7-re rontotta mérlegét.

Eredmény, 11. játékhét:
Green Bay Packers-Tennessee Titans 17-27

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!