LeBron James szerint ő még Michael Jordannél is jobb kosarassá vált

2023.02.07. 19:48

A Los Angeles Lakers világsztárja, LeBron James úgy érzi, hogy ő minden idők legjobb kosárlabdázója, aki valaha labdát fogott a kezébe. A klasszis arról nem beszélt, hogy jobbnak tartja-e magát Michael Jordannél is.

A 38 éves klasszist már csak 36 pont választja el attól, hogy megelőzze az örökranglistát 38 387 ponttal vezető Kareem Abdul-Jabbart. Erre magyar idő szerint szerda hajnalban az Oklahoma City Thunder vagy péntek éjjel a Milwaukee Bucks ellen kerülhet sor.

Annyi bizonyos, hogy a 75 éves Abdul-Jabbar is ott ül majd a pálya szélén a Lakers következő mérkőzésein, ami némiképp meglepetés, mert a jelenlegi és a leendő rekorder a múltban többször is egymásnak feszült különböző okok miatt, így kapcsolatuk igencsak fagyosnak mondható.

LeBron James rekordot döntForrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Maddie Meyer

A négyszeres NBA-bajnok világsztár kosaras a rekordöntés előtt egy újabb nyilatkozattal borzolta a kedélyeket. Úgy érzem, hogy én vagyok minden idők legjobb kosarasa, aki valaha is játszott - mondta el James. Kérdés, hogy ehhez mit szólna a hatszoros NBA-bajnok Michael Jordan.