A Lakers ősellenségénél folytatja LeBron James egykori csapattársa

2023.02.21. 10:11

Kilenc év után távozik Clevelandből, és a Miami Heatnél folytatja pályafutását az olimpiai és világbajnok Kevin Love az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA).

A 34 éves játékos a szezon végéig írt alá Floridában, és csütörtökön Milwaukee-ben mutatkozhat be új csapatában. A 15. NBA-idényét taposó Love 2008-tól 2014-ig a Minnesotát erősítette, majd 2016-ban bajnok lett a Cavaliersszel, emellett öt All Star-gálán szerepelt.

A szintén olimpiai és világbajnok Russell Westbrook a hírek szerint hamarosan visszatér Los Angelesbe. A 2016/17-es szezon legjobbja (MVP) február 10-én került a Lakerstől egy csereügylet keretében a Utah Jazzhez, amely azonban elengedi őt, és a 34 éves kosaras várhatóan a Clippersnél köt ki.

LeBron James, Anthony Davis, és Russell Westbrook a LakersnélForrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Ethan Miller

Westbrook így újra együtt játszhat korábbi csapattársával, Paul George-val, akivel még az Oklahoma City csapatában harcolt a győzelmekért.

Az NBA történetének a legtöbb tripla duplájával büszkélkedő Westbrook az első 11 idényét Oklahoma Cityben töltötte, majd 2019 óta a Houston Rocketsnél, a Washington Wizardsnál és a Lakersnél is megfordult.