Vágólapra másolva!
Kórházi ágyról posztolt képet az amerikai kosárlabdaliga korábbi legendája, Shaquille O'Neal, amivel pillanatok alatt a frászt hozta a rajongókra.

Shaq a TNT tévécsatornán futó NBA-műsor két másik sztárjának, Candace Parkernek és Ernie Johnsonnak üzent, jelezve, mindig figyeli a műsort, még a kórházi ágyon sem hagyna ki egyetlen percet sem.

A 216 centi magas, a Los Angeles Lakers csapatával négyszeres NBA-bajnok centerlegenda fotója persze a frászt hozta a rajongókra. Rögtön elindultak a találatások, hogy mi lehet a háttérben. A válasz azonban egyszerű: Shaq egy csípőműtéten esett át, ami jól sikerült, semmilyen komplikáció nem merült fel.

A sportpályafutása során 140 kilónál is nagyobb tömegével az ellenfeleket rettegésben tartó 51 éves egykori center az elmúlt hónapokban azzal került a figyelem középpontjába, hogy drasztikus életmódváltásba kezdett: megváltoztatta a táplálkozását, újra elkezdett rendszeresen mozogni, ennek eredményeként pedig már közel 20 kilót fogyott, de a célja további tíz kiló leadása.