Óriási botrány: ököllel ütötte ki ellenfelét a baseballjátékos - videó

2023.08.06. 09:05

Az észak-amerikai profi baseball-bajnokságban (MLB) megrendezett Cleveland Guardins-Chicago White Sox mérkőzés hatalmas botrányba fulladt, miután két játékos is összeverekedett a pályán.

Az incidens a hatodik játékrészben történt, amikor José Ramirez a második bázisra csúszott Tim, Anderson lábai között. Miután a játékvezető jelezte döntését, a Sox játékosa még néhány másodpercig elidőzött a bázison, ahelyett, hogy félre állt volna, hogy ellenfele fel tudjon kelni a földről. Ramirez nem nézte jó szemmel ezt a gesztust, és miután kikászálódott Anderson lábai közül heves szócsatába keveredtek. A vita aztán gyorsan tettlegességig fajult és a két játékos összeverekedett a pályán.

A pályán tartózkodó chicagói játékosok azonnal közbeavatkoztak, lefogták Ramirezt, ám a dominikai sztár egy jól irányzott ütéssel állkapcson talált ellenfelét, aki emiatt a földre zuhant. Ezt követően a Guardians játékosai is beszaladtak a pályára, hogy megfékezzék Ramirezt, miközben a pályán kisebb tömegverekedés robbant ki.

Azt egyelőre nem tudni, hogy az érintettek milyen büntetésre számíthatnak, de a liga általában komoly szankciókkal bünteti a pályán történt erőszakos viselkedést.

Ajánlataink