Shane Tusup zsarolásra panaszkodik

Horizontal 400 METERS
Shane Tusup, the husband and coach of Hungary's Katinka Hosszu celebrates after his wife broke the world record to win the Women's 400m Individual Medley Final during the swimming event at the Rio 2016 Olympic Games at the Olympic Aquatics Stadium in Rio de Janeiro on August 6, 2016. / AFP PHOTO / CHRISTOPHE SIMON
Vágólapra másolva!
Hosszú Katinka férje kiakadt azon, hogy nem egyszerű átcsábítani a tehetségeket az újonnan alapított úszóklubjukhoz. Úgy tudja, előfordul, hogy az egyesületük megzsarolja őket. 

Shane Tusupot nagyon kiábrándítja, hogy azt hallja: egyes klubok "zsarolással és érzelmi zaklatással" próbálják megtartani a tagjaikat – Hosszú Katinka férje és edzője ezt posztolta az Instagramon egy nappal az után, hogy elindult a kettejük által alapított új úszóegyesület.

Tusup ezzel nyilvánvalóan arra céloz, hogy ha egy tehetséges gyerek át akar hozzájuk igazolni, akkor előfordul, hogy az eddigi klubja minden eszközt bevet ennek megakadályozása érdekében. Neveket, konkrétumokat nem említett.

Nagy gond azért így sincs az Iron Aquaticsnél, Hosszú Katinka legalábbis az első napon azt posztolta a Facebookon, hogy betelt a létszám. Ettől persze még igaz lehet, hogy tehetséges gyerekeket tartanak vissza más klubok.